Aktiviteter & evenemang i Uppsala

22 februari, 2015

Välkommen till bloggen

Varmt välkomna till bloggen som kommer föra Uppsala ut till er läsare! Det här kommer att bli en webbsida som fylls med massa intressant och rolig information om Sveriges bästa stad! Här kommer ni att få ta del av den stora bilden av Uppsala, med allt vad det innehåller, men också får er till livs det som är Uppsala i alla sina delar.

En stad kan inte vara en stad utan att vila på en grund av delar, och det är de som vi kommer att redogöra för här. Vi är inte ansvariga för vad du kommer göra efter all information, men vi är ganska säkra på att du vill komma hit och kanske till och med sätta ner dina rötter tillsammans med många andra fantastiska människor som har gjort Uppsala till sin stad!

Vi inser att det kommer vara svårt att täcka in precis allt av det som är Uppsala, men vi kommer i vilket fall göra ett försök att porträttera Uppsala som den vackra bild staden faktiskt är. Det här är en blogg som kommer att drivas ideellt, vilket betyder att innehållet skrivs på vår egen fria tid, när vi inte håller på med våra studier. Det gör såklart att innehållet ibland kanske dröjer, men vi ser det som en möjlighet dels för oss själva att sammanfatta staden som vi är så stolta över och kanske lära hela Sveriges befolkning om vad Uppsala faktiskt handlar om. Är det något som vi glömmer att nämna så uppskattar vi verkligen om ni vill bistå oss dels med ämnen och dels med inspiration för att fylla hela bilden av fantastiska Uppsala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *