Aktiviteter & evenemang i Uppsala

28 februari, 2015

Tämja den vilda Uppsalanaturen

häcksaxAtt Uppsala inte enbart består av några av Sveriges mest kända byggnader är kanske inte känt för alla. Något som staden också har gott om är växtlighet, och det gör att man verkligen kan få en intim naturupplevelse alldeles precis mitt i staden. Det är också något som märks på oss som bor här, hur mycket vi uppskattar vår natur och växtlighet, men det är inte alltid en dans på rosor när det gäller skötseln. Man behöver ha rätt verktyg för uppgiften, och många här i Uppsala har sett till att köpa dessa.

Den naturliga miljön måste också tas om hand, därför är det inte speciellt bra att köpa på bensindrivna alternativ, speciellt om man bor i tät bebyggelse. Därför tänkte vi tipsa om några eldrivna häcksaxar, perfekt för att forma Uppsalas många häckar. Bygghemma har ett par batteridrivna häcksaxar som vi speciellt gillar.

Häcksax Gardena HighCut 48
Den här häcksaxen är eldriven och har riktigt smarta funktioner. Många gånger kan det vara så att vi har häckar som inte är speciellt bra i höjd, där det måste till en stege för att man ska kunna nå till toppen. Med hjälp av den här häcksaxen så är inte det ett problem, för med en förlängningsarm når du betydligt högre än med en normal häcksax.

Häcksax Bosch AHS 45-16
Ytterligare en elektisk häcksax som är riktig billig. Bosch är kända för att göra bra produkter, så låt inte priset lura dig. Den här är lite mindre i modellen, så den passar perfekt för dig som bor i tätbebyggt område i Uppsala, som inte har så mycket häck att ta hand om. Med eldriften blir det dessutom ett miljövänligt och billigt sätt att klippa häcken på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *